Holland's Got Talent gemist? Fresh Family Crew draagt dans op aan overleden Roos

Holland's Got Talent gemist? Fresh Family Crew draagt dans op aan overleden Roos

Vrijdag 16 september 2022 om 22:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De leden van Fresh Family Crew hebben twee jaar geleden afscheid moeten nemen van vriendin Roos, die ook onderdeel was van de danscrew. Hun auditie dragen ze dan ook op aan hun vriendin.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Fresh Family Crew</em> draagt dans op aan overleden Roos Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De leden van Fresh Family Crew hebben twee jaar geleden afscheid moeten nemen van vriendin Roos, die ook onderdeel was van de danscrew. Hun auditie dragen ze dan ook op aan hun vriendin. Tekst gaat verder onder de video. Fresh Family CrewDe dans begint emotioneel en ziet er heel verfijnd uit, maar als snel ontpopt het zich tot een spectaculaire voorstelling. De groep krijgt na afloop een staande ovatie van alle juryleden en het aanwezige publiek in de zaal. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Fresh Family Crew draagt dans op aan overleden Roos

Fresh Family Crew
De dans begint emotioneel en ziet er heel verfijnd uit, maar als snel ontpopt het zich tot een spectaculaire voorstelling. De groep krijgt na afloop een staande ovatie van alle juryleden en het aanwezige publiek in de zaal.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's