Sywert-compagnon Camille van Gestel in Jinek over mondkapjesdeal: 'Een heel groot misverstand'

Sywert-compagnon Camille van Gestel in Jinek over mondkapjesdeal: 'Een heel groot misverstand'

Zaterdag 17 september 2022 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Camille van Gestel was vrijdagavond te gast in Jinek om te reageren op het veelbesproken mondkapjesdeal-onderzoek dat vrijdag naar buiten kwam. De compagnon van Sywert van Lienden vertelt over zijn rol in het geheel. 'We wilden oprecht helpen.'

Lees verder onder de video.

Sywert-compagnon Camille van Gestel in <em>Jinek</em> over <em>mondkapjesdeal</em>: 'Een heel groot misverstand' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Camille van Gestel was vrijdagavond te gast in Jinek om te reageren op het veelbesproken mondkapjesdeal-onderzoek dat vrijdag naar buiten kwam. De compagnon van Sywert van Lienden vertelt over zijn rol in het geheel. 'We wilden oprecht helpen.' Lees verder onder de video. CommunicatieHet ministerie van Volksgezondheid wist dat Sywert van Lienden en zijn compagnons winst zouden maken met hun mondkapjes-deal. Dat blijkt uit het langverwachte onderzoeksrapport over de deal van Deloitte. Het ministerie stelt wel dat er sprake was van vermenging en dat het niet altijd duidelijk was of de compagnons nu spraken namens de stichting, of namens de commerciële bv. Over de vraag hoe het kan dat er in de media voortdurend werd gezegd dat de mondkapjes 'om niet' werden geleverd, zegt Van Gestel het volgende: 'Op dat moment is er onvoldoende nagedacht over communicatie.' Bekijk het hele fragement uit Jinek hierboven. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sywert-compagnon Camille van Gestel in Jinek over mondkapjesdeal: 'Een heel groot misverstand'

Communicatie
Het ministerie van Volksgezondheid wist dat Sywert van Lienden en zijn compagnons winst zouden maken met hun mondkapjes-deal. Dat blijkt uit het langverwachte onderzoeksrapport over de deal van Deloitte. Het ministerie stelt wel dat er sprake was van vermenging en dat het niet altijd duidelijk was of de compagnons nu spraken namens de stichting, of namens de commerciële bv. Over de vraag hoe het kan dat er in de media voortdurend werd gezegd dat de mondkapjes 'om niet' werden geleverd, zegt Van Gestel het volgende: 'Op dat moment is er onvoldoende nagedacht over communicatie.' Bekijk het hele fragement uit Jinek hierboven.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's