Video: David Beckham meer dan 13 uur in de rij om Queen Elizabeth te eren

Video: David Beckham meer dan 13 uur in de rij om Queen Elizabeth te eren

Zaterdag 17 september 2022 om 12:30

David Beckham raakte vrijdagmiddag geëmotioneerd toen hij voor de kist van koningin Elizabeth in Westminster Hall stond. De voormalig voetballer stond ruim 13 uur in de rij om de Britse koningin een laatste keer te groeten.

Lees verder onder de video.

Video: <em>David Beckham</em> meer dan 13 uur in de rij om <em>Queen Elizabeth</em> te eren Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan Queen Elizabeth Bekijk deze video » David Beckham raakte vrijdagmiddag geëmotioneerd toen hij voor de kist van koningin Elizabeth in Westminster Hall stond. De voormalig voetballer stond ruim 13 uur in de rij om de Britse koningin een laatste keer te groeten. Lees verder onder de video. EmotioneelOok op een video van Sky News is te zien hoe Beckham na dertien uur eindelijk de Westminster Hall binnenloopt. Hij maakt duidelijk geëmotioneerd een buiging voor de kist. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow Bekijk deze video » Video: beveiliger bij kist Queen Elizabeth valt flauw Bekijk deze video » Suse van Kleef over uitvaart Elizabeth: 'Wachtrijen meer dan 24 uur in Londen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Emotioneel
Ook op een video van Sky News is te zien hoe Beckham na dertien uur eindelijk de Westminster Hall binnenloopt. Hij maakt duidelijk geëmotioneerd een buiging voor de kist.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's