Humberto: dit kun je verwachten van de uitvaart van Queen Elizabeth (video)

Humberto: dit kun je verwachten van de uitvaart van Queen Elizabeth (video)

Zondag 18 september 2022 om 09:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Morgen is het zover. Maandag 19 september gaat de boeken in als de dag van de staatsbegrafenis van de Britse Queen Elizabeth. De uitvaart, ook wel Operation London Bridge genoemd, zal wereldwijd worden uitgezonden. Afgelopen dagen bewezen honderdduizenden Britten haar een laatste eer. Mensen stonden urenlang in de regen in een kilometerslange rij. Bekijk het fragment over de staatsbegrafenis van Queen Elizabeth hieronder.

De NOS is er vanaf 11.00 uur bij voor een live verslag, dat tot 17.00 uur duurt. Je kunt de uitvaart ook kijken op de livestream via Gids.tv.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: dit kun je verwachten van de uitvaart van <em>Queen Elizabeth</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Morgen is het zover. Maandag 19 september gaat de boeken in als de dag van de staatsbegrafenis van de Britse Queen Elizabeth. De uitvaart, ook wel Operation London Bridge genoemd, zal wereldwijd worden uitgezonden. Afgelopen dagen bewezen honderdduizenden Britten haar een laatste eer. Mensen stonden urenlang in de regen in een kilometerslange rij. Bekijk het fragment over de staatsbegrafenis van Queen Elizabeth hieronder. De NOS is er vanaf 11.00 uur bij voor een live verslag, dat tot 17.00 uur duurt. Je kunt de uitvaart ook kijken op de livestream via Gids.tv. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!" Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Bekijk deze video »
TV :
Humberto: dit kun je verwachten van de uitvaart van Queen Elizabeth (video)

Actuele video's

Meer actuele video's