Wesley Sneijder vertelt bizarre anekdote over José Mourinho: "Gaf iedereen klap in gezicht"

Wesley Sneijder vertelt bizarre anekdote over José Mourinho: "Gaf iedereen klap in gezicht"

Dinsdag 20 september 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wesley Sneijder</em> vertelt bizarre anekdote over <em>José Mourinho</em>: &quot;Gaf iedereen klap in gezicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dat José Mourinho een excentrieke trainer is moge duidelijk zijn. De Portugees heeft in zijn lange carrière al vele bizarre streken uitgehaald. Dat ondervond ook Wesley Sneijder in zijn tijd bij Internazionale. Toen ze een keer hadden gelijkgespeeld tegen Fiorentina, kwam Mourinho na de wedstrijd in de kleedkamer. Hij ging al zijn spelers langs - en gaf ze allemaal een klap. "Dat werd steeds harder, en ik zat aan het eind!" vertelt Sneijder. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dat José Mourinho een excentrieke trainer is moge duidelijk zijn. De Portugees heeft in zijn lange carrière al vele bizarre streken uitgehaald. Dat ondervond ook Wesley Sneijder in zijn tijd bij Internazionale. Toen ze een keer hadden gelijkgespeeld tegen Fiorentina, kwam Mourinho na de wedstrijd in de kleedkamer. Hij ging al zijn spelers langs - en gaf ze allemaal een klap. "Dat werd steeds harder, en ik zat aan het eind!" vertelt Sneijder.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's