Econoom Sandra Phlippen in Op1: 'Generieke maatregelen voor energierekening niet nodig'

Econoom Sandra Phlippen in Op1: 'Generieke maatregelen voor energierekening niet nodig'

Monday 19 September 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Econoom Sandra Phlippen in <em>Op1</em>: 'Generieke maatregelen voor <em>energierekening</em> niet nodig' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er wordt al de hele dag topoverleg gevoerd in Den Haag. Welke maatregelen gaat het kabinet nemen om de hoge energierekening te compenseren? Econoom Sandra Phlippen pleit juist voor uitstel van steunmaatregelen. 'Laten we het geld gebruiken voor mensen met die torenhoge rekening, laten we voorkomen dat we om populair te zijn helikoptergeld over iedereen gaan uitstrooien.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Econoom Sandra Phlippen in Op1: 'Generieke maatregelen voor energierekening niet nodig'

Er wordt al de hele dag topoverleg gevoerd in Den Haag. Welke maatregelen gaat het kabinet nemen om de hoge energierekening te compenseren? Econoom Sandra Phlippen pleit juist voor uitstel van steunmaatregelen. 'Laten we het geld gebruiken voor mensen met die torenhoge rekening, laten we voorkomen dat we om populair te zijn helikoptergeld over iedereen gaan uitstrooien.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's