Op1 gemist? Songul Mutluer (PvdA): 'Contact Ridouan T. en Mohammed B. moet stoppen'

Op1 gemist? Songul Mutluer (PvdA): 'Contact Ridouan T. en Mohammed B. moet stoppen'

Monday 19 September 2022 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Songul Mutluer (PvdA): 'Contact Ridouan T. en Mohammed B. moet stoppen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hoe kan het dat Ridouan Taghi en Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, elkaar brieven kunnen schrijven vanuit de gevangenis? Onbegrijpelijk, vindt PvdA-Kamerlid Songül Mutluer. Ze vindt dat de correspondentie per direct moet worden gestopt. Dat zei ze maandagavond in Op1. 'Het is idioot te noemen dat wij extra beveiligde gevangenissen hebben, en de communicatie tussen kopstukken tot stand kan komen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Songul Mutluer (PvdA): 'Contact Ridouan T. en Mohammed B. moet stoppen'

Hoe kan het dat Ridouan Taghi en Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, elkaar brieven kunnen schrijven vanuit de gevangenis? Onbegrijpelijk, vindt PvdA-Kamerlid Songül Mutluer. Ze vindt dat de correspondentie per direct moet worden gestopt. Dat zei ze maandagavond in Op1. 'Het is idioot te noemen dat wij extra beveiligde gevangenissen hebben, en de communicatie tussen kopstukken tot stand kan komen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's