Angela de Jong vindt iets van eerlijke Linda de Mol: "Heel veilig op eigen platform"

Angela de Jong vindt iets van eerlijke Linda de Mol: "Heel veilig op eigen platform"

Dinsdag 20 september 2022 om 09:32

Linda de Mol publiceerde maandag de eerste fragmenten uit een stuk van haar hand. Daarin gaat ze in op de periode na de onthullingen van #BOOS over grensoverschrijdend gedrag van haar man, Jeroen Rietbergen. Uiteraard vindt Angela de Jong daar iets van: "Al met al is het natuurlijk wel heel veilig om het op het eigen platform te publiceren."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> vindt iets van eerlijke <em>Linda de Mol</em>: &quot;Heel veilig op eigen platform&quot; Linda de Mol publiceerde maandag de eerste fragmenten uit een stuk van haar hand. Daarin gaat ze in op de periode na de onthullingen van #BOOS over grensoverschrijdend gedrag van haar man, Jeroen Rietbergen. Uiteraard vindt Angela de Jong daar iets van: "Al met al is het natuurlijk wel heel veilig om het op het eigen platform te publiceren." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Tim HofmanDe Jong weet ook wel hoe ze het liever had gezien: "Ik had het heel stoer gevonden als ze bij Tim Hofman ging zitten en had gezegd: je mag me alles vragen. Dan was ze van al het gezeur af geweest." Eva Jinek gaat ook in op de gewraakte zin uit de verklaring van Rietbergen, die stelde dat hij zijn vrouw - Linda de Mol dus - jaren geleden al op de hoogte bracht van zijn wangedrag. Daardoor kreeg De Mol een deel van de schuld in de schoenen geschoven. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong vindt iets van eerlijke Linda de Mol: "Heel veilig op eigen platform"

Tim Hofman
De Jong weet ook wel hoe ze het liever had gezien: "Ik had het heel stoer gevonden als ze bij Tim Hofman ging zitten en had gezegd: je mag me alles vragen. Dan was ze van al het gezeur af geweest." Eva Jinek gaat ook in op de gewraakte zin uit de verklaring van Rietbergen, die stelde dat hij zijn vrouw - Linda de Mol dus - jaren geleden al op de hoogte bracht van zijn wangedrag. Daardoor kreeg De Mol een deel van de schuld in de schoenen geschoven.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's