Sigrid Kaag in Khalid & Sophie: "Een gemiddeld huishouden krijgt er 190 euro bij"

Sigrid Kaag in Khalid & Sophie: "Een gemiddeld huishouden krijgt er 190 euro bij"

Dinsdag 20 september 2022 om 19:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Minister van Financiën Sigrid Kaag bood vandaag de Miljoenennota aan de Tweede Kamer aan tijdens Prinsjesdag 2022. Ze is te gast bij Khalid & Sophie om uitleg te geven over bijvoorbeeld het prijsplafond.

Sigrid Kaag in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Een gemiddeld huishouden krijgt er 190 euro bij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Minister van Financiën Sigrid Kaag bood vandaag de Miljoenennota aan de Tweede Kamer aan tijdens Prinsjesdag 2022. Ze is te gast bij Khalid & Sophie om uitleg te geven over bijvoorbeeld het prijsplafond. PrijsplafondHet prijsplafond is een ingewikkeld gegeven, maar wat Kaag ons op het hart drukt: "Wat je moet onthouden is dat een gemiddeld huishouden er 190 euro extra bij krijgt naast alle maatregelen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag etc." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sigrid Kaag in Khalid & Sophie: "Een gemiddeld huishouden krijgt er 190 euro bij"

Prijsplafond
Het prijsplafond is een ingewikkeld gegeven, maar wat Kaag ons op het hart drukt: "Wat je moet onthouden is dat een gemiddeld huishouden er 190 euro extra bij krijgt naast alle maatregelen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag etc."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's