Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis smijt met headsets!

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis smijt met headsets!

Peter zoekt een alarm voor Nicole in het restaurant, om de bediendes te waarschuwen dat het bier klaar staat om geserveerd te worden. Zij wil een belletje maar dat ‘geping’ de hele dag is niet wat Peter wil. Een headset, dat is beter. Maar voor welke afstand is zo'n ding eigenlijk geschikt? Ook vraagt Peter zich af of het hufterproof is. Om uit te zoeken of de headset tegen een stootje kan, als het op de grond valt, is er maar één test de beste en dus smijt hij het ding op de grond. Overleeft de headset dat?

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em> gemist? <em>Peter Gillis</em> smijt met headsets! Peter zoekt een alarm voor Nicole in het restaurant, om de bediendes te waarschuwen dat het bier klaar staat om geserveerd te worden. Zij wil een belletje maar dat ‘geping’ de hele dag is niet wat Peter wil. Een headset, dat is beter. Maar voor welke afstand is zo'n ding eigenlijk geschikt? Ook vraagt Peter zich af of het hufterproof is. Om uit te zoeken of de headset tegen een stootje kan, als het op de grond valt, is er maar één test de beste en dus smijt hij het ding op de grond. Overleeft de headset dat? Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV