Zien: Arjen Lubach doet poging om boze boeren te begrijpen en duikt in geschiedenis

Zien: Arjen Lubach doet poging om boze boeren te begrijpen en duikt in geschiedenis

Woensdag 21 september 2022 om 09:52

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> doet poging om <em>boze boeren</em> te begrijpen en duikt in geschiedenis Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Nee, Arjen Lubach is niet bepaald op de hand van de boze boeren. Hij is niet voor niets de prediker voor een kleinere veestapel, meer aandacht voor klimaatverandering en dierenwelzijn. Toch besluit de presentator van De Avondshow met Arjen Lubach een poging te doen om de boze boeren in ons land te begrijpen. Daarvoor neemt hij een uitgebreide duik in de geschiedenis van de sector - waarin de overheid een bepalende rol speelt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach doet poging om boze boeren te begrijpen en duikt in geschiedenis

Nee, Arjen Lubach is niet bepaald op de hand van de boze boeren. Hij is niet voor niets de prediker voor een kleinere veestapel, meer aandacht voor klimaatverandering en dierenwelzijn. Toch besluit de presentator van De Avondshow met Arjen Lubach een poging te doen om de boze boeren in ons land te begrijpen. Daarvoor neemt hij een uitgebreide duik in de geschiedenis van de sector - waarin de overheid een bepalende rol speelt.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's