Exotische gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam, bekijk de video

Exotische gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam, bekijk de video

Woensdag 21 september 2022 om 14:51

Nicolette van Dam, Bas Smit en haar kinderen hebben een gezinsuitbreiding. De presentatrice laat weten dat ze een zogenoemde baardagaam heeft aangeschaft. Bekijk de video hieronder.

Reptiel
In Dierenhandel Exotica haalt ze het beestje samen met man Bas en haar dochters op. De reptiel wordt in een kooi gestopt door de oudste dochter: "We hebben nog geen naam voor 'm, maar hij woont wel in een heel mooi huis."

Exotische gezinsuitbreiding voor <em>Nicolette van Dam</em>, bekijk de video Nicolette van Dam, Bas Smit en haar kinderen hebben een gezinsuitbreiding. De presentatrice laat weten dat ze een zogenoemde baardagaam heeft aangeschaft. Bekijk de video hieronder. ReptielIn Dierenhandel Exotica haalt ze het beestje samen met man Bas en haar dochters op. De reptiel wordt in een kooi gestopt door de oudste dochter: "We hebben nog geen naam voor 'm, maar hij woont wel in een heel mooi huis." Bekijk ook ZIEN: Bas Smit racet in roze auto door de grachten tijdens Pride 2022 Bekijk deze video » ZIEN: zo viert Nicolette van Dam haar 38e verjaardag Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's