Pijnlijke beelden: Joe Biden verdwaalt op podium na speech The Global Fund (video)

Pijnlijke beelden: Joe Biden verdwaalt op podium na speech The Global Fund (video)

Vrijdag 23 september 2022 om 14:50

Joe Biden was speker tijdens een conferentie van The Global Fund, het Wereldfonds voor de bestrijding van hiv/aids, tuberculose en malaria. Na afloop lijkt hij niet goed te weten waar hij van het podium moet. Het levert ongemakkelijke beelden op.

Lees verder onder de video.

Pijnlijke beelden: Joe Biden verdwaalt op podium na speech <em>The Global Fund</em> (video) Joe Biden was speker tijdens een conferentie van The Global Fund, het Wereldfonds voor de bestrijding van hiv/aids, tuberculose en malaria. Na afloop lijkt hij niet goed te weten waar hij van het podium moet. Het levert ongemakkelijke beelden op. Lees verder onder de video. KritiekCritici van de Amerikaanse president Joe Biden betwijfelen al sinds de presidentsverkiezingen of de 79-jarige man wel in staat is om het land te leiden. En ook nu komt 'Sleepy Joe' er niet goed vanaf. Eerder maakte de president al rare gebaren na een persconferentie. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Esther Ouwehand als koningin op Prinsjesdag 2022, bekijk outfits van politici Bekijk deze video » Tennissende Willem-Alexander haalt uit op Johan Cruijff dag: "Oke sorry!" (video) Bekijk deze video » Mark Rutte vindt Wybren van Haga te emotioneel: "Niet zo happen" (APB dag 2) Bekijk deze video »
Nieuws :
Pijnlijke beelden: Joe Biden verdwaalt op podium na speech The Global Fund (video)

Kritiek
Critici van de Amerikaanse president Joe Biden betwijfelen al sinds de presidentsverkiezingen of de 79-jarige man wel in staat is om het land te leiden. En ook nu komt 'Sleepy Joe' er niet goed vanaf. Eerder maakte de president al rare gebaren na een persconferentie.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's