Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van de vijfdelige dramaserie Rampvlucht zien we hoe het onderzoek zich richt op de mannen in witte pakken. Deze mysterieuze figuren zorgden na de Bijlmerramp tot de wildste complottheorieën, maar wat is hier van waar? Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Rampvlucht: wie zijn de beruchte mannen in witte pakken? Bekijk deze video » Schokkende ontdekkingIn de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over 'mannen in witte pakken' die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking. ControversieelDinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht. Bekijk ook Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama Bekijk deze video » Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs Bekijk deze video »
Uitzending :
Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 30 September 2022 om 22:20

In de tweede aflevering van de vijfdelige dramaserie Rampvlucht zien we hoe het onderzoek zich richt op de mannen in witte pakken. Deze mysterieuze figuren zorgden na de Bijlmerramp tot de wildste complottheorieën, maar wat is hier van waar?

Schokkende ontdekking
In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over 'mannen in witte pakken' die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

Controversieel
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

Actuele video's

Meer actuele video's