Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof: ‘Ik heb best wel zin in de bevalling’

Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof: ‘Ik heb best wel zin in de bevalling’

Marieke Elsinga heeft vandaag voorlopig haar laatste ochtendshow op Q Music gepresenteerd. De dj gaat met zwangerschapsverlof en haar vrije tijd heeft ze voor de komende week al lekker volgepland met leuke dingen. Ook vertelt Marieke dat ze ‘best wel zin’ heeft in de bevalling. “Ik denk dat vrouwen die dit kijken die bevallen zijn echt denken: wat een vreselijke uitspraak. Wat corny. Maar ik ben gewoon heel nieuwsgierig. Natuurlijk gaat het pijn doen. Maar wel echt tof dat ik dat mee kan maken. Ik heb liever dat ik de baby draag dan dat ik als partner ernaast zou moeten zitten.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marieke Elsinga</em> met zwangerschapsverlof: ‘Ik heb best wel zin in de bevalling’ Marieke Elsinga heeft vandaag voorlopig haar laatste ochtendshow op Q Music gepresenteerd. De dj gaat met zwangerschapsverlof en haar vrije tijd heeft ze voor de komende week al lekker volgepland met leuke dingen. Ook vertelt Marieke dat ze ‘best wel zin’ heeft in de bevalling. “Ik denk dat vrouwen die dit kijken die bevallen zijn echt denken: wat een vreselijke uitspraak. Wat corny. Maar ik ben gewoon heel nieuwsgierig. Natuurlijk gaat het pijn doen. Maar wel echt tof dat ik dat mee kan maken. Ik heb liever dat ik de baby draag dan dat ik als partner ernaast zou moeten zitten.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heeft Marieke Elsinga een oogje op Tom Waes? (I Can See Your Voice) Bekijk deze video » Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof: ‘Ik heb best wel zin in de bevalling’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV