Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest

Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest

Vrijdag 23 september 2022 om 11:13

Gisteren zagen we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Het is eindelijk de beurt aan het team van Marieke Elsinga om de mystery guest uit het andere team een vraag te stellen. Vooral Arno Kantelberg denkt al zeker te weten wie deze mystery guest is, maar is na het stellen van de vraag totaal de kluts kwijt. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder.

Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Zien:<em>Marieke Elsinga</em> en <em>Arno Kantelberg</em> de kluts kwijt door hint mystery guest Gisteren zagen we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Het is eindelijk de beurt aan het team van Marieke Elsinga om de mystery guest uit het andere team een vraag te stellen. Vooral Arno Kantelberg denkt al zeker te weten wie deze mystery guest is, maar is na het stellen van de vraag totaal de kluts kwijt. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder. Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Donderdag in Fout maar goud: Marieke Elsinga over haar campingliefde met flaporen Bekijk deze video » Gerard Joling wordt uitgelachen om zijn gulzige guilty pleasure: "Dat is heel erg" Bekijk deze video »
TV :
Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest

Actuele video's

Meer actuele video's