Khalid & Sophie gemist? Hedy d'Ancona 85 jaar: 'Ik wil geen honderd worden'

Khalid & Sophie gemist? Hedy d'Ancona 85 jaar: 'Ik wil geen honderd worden'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Hedy d'Ancona</em> 85 jaar: 'Ik wil geen honderd worden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Feminist en activist Hedy d'Ancona was maandag te gast in Khalid & Sophie. De oud-Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd afgelopen zaterdag 85 jaar. De documentaire Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek gaat over de onderwerpen waar zij zich altijd voor heeft ingezet: vrouwenrechten, het recht op zelfbeschikking en op een waardig levenseinde. 'Ik wil geen honderd worden.' De documentaire Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek is maandag 3 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Hedy d'Ancona 85 jaar: 'Ik wil geen honderd worden'

Feminist en activist Hedy d'Ancona was maandag te gast in Khalid & Sophie. De oud-Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd afgelopen zaterdag 85 jaar. De documentaire Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek gaat over de onderwerpen waar zij zich altijd voor heeft ingezet: vrouwenrechten, het recht op zelfbeschikking en op een waardig levenseinde. 'Ik wil geen honderd worden.'

De documentaire Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek is maandag 3 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Hedy d'Ancona: Het persoonlijke is politiek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV