Job Knoester is helemaal klaar met Mark Rutte: "Hij is niet betrouwbaar!"

Job Knoester is helemaal klaar met Mark Rutte: "Hij is niet betrouwbaar!"

Net als miljoenen andere Nederlanders is advocaat Job Knoester, regelmatig te gast in Vandaag Inside, helemaal klaar met minister-president Mark Rutte. De sms-gate van Rutte krijgt een vervolg nu de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed heeft geconcludeerd dat hij niet rechtmatig heeft gehandeld. Volgens Knoester is Rutte "gewoon niet betrouwbaar".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Job Knoester</em> is helemaal klaar met <em>Mark Rutte</em>: &quot;Hij is niet betrouwbaar!&quot; Net als miljoenen andere Nederlanders is advocaat Job Knoester, regelmatig te gast in Vandaag Inside, helemaal klaar met minister-president Mark Rutte. De sms-gate van Rutte krijgt een vervolg nu de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed heeft geconcludeerd dat hij niet rechtmatig heeft gehandeld. Volgens Knoester is Rutte "gewoon niet betrouwbaar". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Direct wegKnoester wil graag dat het land bestuurd wordt door een betrouwbare premier, maar dat is Rutte in zijn ogen al lang niet meer. Volgens hem is er dus maar één uitweg: "Hij moet direct weg." De tafel van Vandaag Inside uit nogal wat (gespeelde) verbazing door de boude uitspraken van Knoester, maar ook zij uiten kritiek op de minister-president. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Direct weg
Knoester wil graag dat het land bestuurd wordt door een betrouwbare premier, maar dat is Rutte in zijn ogen al lang niet meer. Volgens hem is er dus maar één uitweg: "Hij moet direct weg." De tafel van Vandaag Inside uit nogal wat (gespeelde) verbazing door de boude uitspraken van Knoester, maar ook zij uiten kritiek op de minister-president.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV