Opsporing Verzocht gemist? Automobilist rijdt door na aanrijding 16-jarig kind Den Haag

Opsporing Verzocht gemist? Automobilist rijdt door na aanrijding 16-jarig kind Den Haag

Dinsdag 4 oktober 2022 om 21:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken.

Een urgente oproep van de politie. Gisteravond heeft een aanrijding plaatsgevonden in Den Haag waarbij een 16-jarig kind levensgevaarlijk gewond is geraakt. De bestuurder reed door.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Automobilist rijdt door na aanrijding 16-jarig kind <em>Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken. Een urgente oproep van de politie. Gisteravond heeft een aanrijding plaatsgevonden in Den Haag waarbij een 16-jarig kind levensgevaarlijk gewond is geraakt. De bestuurder reed door. Toyota YarisVermoedelijk heeft de aanrijding plaatgevonden met een grijze Toyota Yaris op de Loosduinseweg nabij het Profile-filiaal. Het kind ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Automobilist rijdt door na aanrijding 16-jarig kind Den Haag

Toyota Yaris
Vermoedelijk heeft de aanrijding plaatgevonden met een grijze Toyota Yaris op de Loosduinseweg nabij het Profile-filiaal. Het kind ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's