De Avondshow met Arjen Lubach: gaat minister Piet Adema meespelen in Five Live?

De Avondshow met Arjen Lubach: gaat minister Piet Adema meespelen in Five Live?

Woensdag 5 oktober 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: gaat minister Piet Adema meespelen in <em>Five Live</em>? Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach is aandacht voor Piet Adema, die misschien wel de minst aantrekkelijke baan van Nederland heeft aangenomen - waarbij hij veel drek over zich heen zal krijgen. Arjen Lubach vraagt zich meteen af wat dat kan zijn: gaat hij meespelen in de serie Five Live, of wordt hij misschien de vaste thuiszorgmedewerker van Arnold Karskens van Ongehoord Nederland? Nee, Adema wordt minister van Landbouw... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: gaat minister Piet Adema meespelen in Five Live?

In De Avondshow met Arjen Lubach is aandacht voor Piet Adema, die misschien wel de minst aantrekkelijke baan van Nederland heeft aangenomen - waarbij hij veel drek over zich heen zal krijgen. Arjen Lubach vraagt zich meteen af wat dat kan zijn: gaat hij meespelen in de serie Five Live, of wordt hij misschien de vaste thuiszorgmedewerker van Arnold Karskens van Ongehoord Nederland? Nee, Adema wordt minister van Landbouw...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's