Arjen Lubach: Nederland mag Marokkanen terugsturen, ook als ze uit verpakking zijn gehaald

Arjen Lubach: Nederland mag Marokkanen terugsturen, ook als ze uit verpakking zijn gehaald

Woensdag 5 oktober 2022 om 09:32

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em>: Nederland mag Marokkanen terugsturen, ook als ze uit verpakking zijn gehaald Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Binnenkort wordt het makkelijker voor Nederland om uitgeprocedeerde Marokkaanse asielzoekers terug te sturen naar hun thuisland door een deal met Marokko. Dan mogen ze ook ná een verblijf van dertig dagen nog worden teruggestuurd - en zelfs als ze al uit de verpakking zijn gehaald! Uitstekende retourneringsvoorwaarden, dus. Arjen Lubach zoekt de zaak tot op de bodem uit en ontdekt dat Marokkaanse asielzoekers hier weinig kans maken omdat ze zogeheten 'veiligelanders' zijn. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach: Nederland mag Marokkanen terugsturen, ook als ze uit verpakking zijn gehaald

Binnenkort wordt het makkelijker voor Nederland om uitgeprocedeerde Marokkaanse asielzoekers terug te sturen naar hun thuisland door een deal met Marokko. Dan mogen ze ook ná een verblijf van dertig dagen nog worden teruggestuurd - en zelfs als ze al uit de verpakking zijn gehaald! Uitstekende retourneringsvoorwaarden, dus. Arjen Lubach zoekt de zaak tot op de bodem uit en ontdekt dat Marokkaanse asielzoekers hier weinig kans maken omdat ze zogeheten 'veiligelanders' zijn.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's