Op1 gemist? Belgische justitieminister Van Quickenborne over ontvoeringspoging drugsmaffia

Op1 gemist? Belgische justitieminister Van Quickenborne over ontvoeringspoging drugsmaffia

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne moest vorige maand onderduiken in een safe house omdat er concrete aanwijzingen waren dat de drugsmaffia hem wilde ontvoeren. Bij Op1 vertelt Van Quickenborne over deze hectische periode.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Belgische justitieminister <em>Van Quickenborne</em> over ontvoeringspoging drugsmaffia Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne moest vorige maand onderduiken in een safe house omdat er concrete aanwijzingen waren dat de drugsmaffia hem wilde ontvoeren. Bij Op1 vertelt Van Quickenborne over deze hectische periode. Tekst gaat verder onder de video. NarcoterrorismeMinister van Justitie Van Quickenborne geldt als uithangbord voor de strijd tegen de georganiseerde misdaad in het land. Hij tekende vorig jaar een uitleveringsverdrag met Dubai, een populair schuiloord voor criminelen: "Ik denk dat we in een nieuwe fase zijn beland. Dat is de fase van het narcoterrorisme." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Belgische justitieminister Van Quickenborne over ontvoeringspoging drugsmaffia

Narcoterrorisme
Minister van Justitie Van Quickenborne geldt als uithangbord voor de strijd tegen de georganiseerde misdaad in het land. Hij tekende vorig jaar een uitleveringsverdrag met Dubai, een populair schuiloord voor criminelen: "Ik denk dat we in een nieuwe fase zijn beland. Dat is de fase van het narcoterrorisme."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV