Johan Derksen over Televizier-Ring Voetbal International: "Ze hadden bloedhekel aan ons"

Johan Derksen over Televizier-Ring Voetbal International: "Ze hadden bloedhekel aan ons"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over Televizier-Ring <em>Voetbal International</em>: &quot;Ze hadden bloedhekel aan ons&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee heeft de uitslag van de Gouden Televizier-Ring binnen: Even tot hier is er met de prijs vandoor gegaan. Een terechte winnaar volgens de heren aan tafel, maar ook een mooi moment om nog even terug te blikken op hun eigen winst in 2011. "Ze hadden een bloedhekel aan ons en ze hebbben toch die prijs aan ons gegeven!" lacht Derksen. "Toen zat ook dat hele Carré vol met engnekken en die hadden er de tering in!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee heeft de uitslag van de Gouden Televizier-Ring binnen: Even tot hier is er met de prijs vandoor gegaan. Een terechte winnaar volgens de heren aan tafel, maar ook een mooi moment om nog even terug te blikken op hun eigen winst in 2011. "Ze hadden een bloedhekel aan ons en ze hebbben toch die prijs aan ons gegeven!" lacht Derksen. "Toen zat ook dat hele Carré vol met engnekken en die hadden er de tering in!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV