Echte Meisjes in de Jungle is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox & Gaby Blaaser

Echte Meisjes in de Jungle is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox & Gaby Blaaser

Friday 7 October 2022 om 10:38

Het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle komt terug met een vierde seizoen, zo maakte Videoland deze week bekend. Het concept: een aantal soort van bekende reality-sterren gaat de strijd met elkaar aan in de jungle en daar komt uiteraard de nodige haat en nijd bij kijken, zoals we nog wel herinneren van de catfight tussen Amanda Balk en Michella Kox.

Deelneemsters
Goed nieuws voor de fans van die laatste: ze is er dit seizoen ook weer bij. Net als onder andere Bachelorette-Gaby Blaaser, Louisa Janssen (Louisa en Rowan) en Janice Blok (de ex van Donny Roelvink). Alle deelneemsters stellen zich in de video hieronder aan je voor:

<em>Echte Meisjes in de Jungle</em> is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox &amp; Gaby Blaaser Het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle komt terug met een vierde seizoen, zo maakte Videoland deze week bekend. Het concept: een aantal soort van bekende reality-sterren gaat de strijd met elkaar aan in de jungle en daar komt uiteraard de nodige haat en nijd bij kijken, zoals we nog wel herinneren van de catfight tussen Amanda Balk en Michella Kox. DeelneemstersGoed nieuws voor de fans van die laatste: ze is er dit seizoen ook weer bij. Net als onder andere Bachelorette-Gaby Blaaser, Louisa Janssen (Louisa en Rowan) en Janice Blok (de ex van Donny Roelvink). Alle deelneemsters stellen zich in de video hieronder aan je voor: Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zal te zien zijn op Videoland. De uitzenddatum is nog niet bekend. Bekijk ook Echte Meisjes In de Jungle: Michella Kox en Amanda Balk vechten erop los Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zal te zien zijn op Videoland. De uitzenddatum is nog niet bekend.

Actuele video's

Meer actuele video's