Vandaag Inside gemist? Johan Derksen over vreemdgaande oud-voetballer

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen over vreemdgaande oud-voetballer

Zaterdag 8 oktober 2022 om 11:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Vandaag Inside hilariteit alom bij het zien van een filmpje waarin een man (is het Kees Jansma?) in slechts sokken en een onderbroek gekleed, uit een raam vanuit een flatgebouw probeert te ontsnappen. Naar aanleiding hiervan heeft Johan wel een leuke anekdote te vertellen over een vreemdgaande oud-voetballer wiens naam hij niet zal noemen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over vreemdgaande oud-voetballer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside hilariteit alom bij het zien van een filmpje waarin een man (is het Kees Jansma?) in slechts sokken en een onderbroek gekleed, uit een raam vanuit een flatgebouw probeert te ontsnappen. Naar aanleiding hiervan heeft Johan wel een leuke anekdote te vertellen over een vreemdgaande oud-voetballer wiens naam hij niet zal noemen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's