De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie gaat André van Duin samen met juryleden Evan Daes en Joyce van Diepen weer op zoek naar de beste modelspoorbaanbouwers van Nederland. Zes teams strijden onder leiding van hun teamcaptain tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren. Alle fragmenten uit deze uitzending De Grote Kleine Treinencompetitie: André van Duin roept jury tot de orde Bekijk deze video » Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan? Bekijk deze video » Verplichte elementenNieuw in het tweede seizoen is dat de jury de lat hoger heeft gelegd voor de bouwers; ieder team krijgt te maken met verplichte elementen die ze moeten verwerken in het ontwerp van hun modelspoorbaan. Een bekend onderdeel dat dit seizoen terugkeert is de dwarsligger, een object dat de teams in hun modelspoorbaan moeten gebruiken en hun improvisatietalent test. Dit levert voor het winnende team van de dag gelijk een voordeel op: een half uur langer doorbouwen dan de andere teams. Eerste afleveringIn de eerste aflevering is het thema Beroemde Treinreizen. Team Oranje kiest voor de Rocky Mountaineer in Canada, Team Blauw voor de Zwitserse Glacier Express en Team Beige gaat voor de Rheingold Express. Drie dagen om een modelbaan te maken blijkt niet eenvoudig voor de teams. De ambities zijn groot en niet ieder team is in staat deze te verwezenlijken. Uiteindelijk vertrekt één team naar huis. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 8 October 2022 om 21:33

In het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie gaat André van Duin samen met juryleden Evan Daes en Joyce van Diepen weer op zoek naar de beste modelspoorbaanbouwers van Nederland. Zes teams strijden onder leiding van hun teamcaptain tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren.

Verplichte elementen
Nieuw in het tweede seizoen is dat de jury de lat hoger heeft gelegd voor de bouwers; ieder team krijgt te maken met verplichte elementen die ze moeten verwerken in het ontwerp van hun modelspoorbaan. Een bekend onderdeel dat dit seizoen terugkeert is de dwarsligger, een object dat de teams in hun modelspoorbaan moeten gebruiken en hun improvisatietalent test. Dit levert voor het winnende team van de dag gelijk een voordeel op: een half uur langer doorbouwen dan de andere teams.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering is het thema Beroemde Treinreizen. Team Oranje kiest voor de Rocky Mountaineer in Canada, Team Blauw voor de Zwitserse Glacier Express en Team Beige gaat voor de Rheingold Express. Drie dagen om een modelbaan te maken blijkt niet eenvoudig voor de teams. De ambities zijn groot en niet ieder team is in staat deze te verwezenlijken. Uiteindelijk vertrekt één team naar huis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Grote Kleine Treinencompetitie

Actuele video's

Meer actuele video's