Jinek gemist? Özcan Akyol hekelt Frits Wester: 'Infantiele actie' (video)

Jinek gemist? Özcan Akyol hekelt Frits Wester: 'Infantiele actie' (video)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Özcan Akyol hekelt Frits Wester: 'Infantiele actie' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Frits Wester vroeg gisteren aan vicepremier Sigrid Kaag of ze haar haar wilde afknippen. Dat deed ze niet en Özcan Akyol snapt dat wel. 'Ik vond het een infantiele actie van Frits. (...) We hebben in Nederland de neiging op de polonaise te gaan lopen, en dit is daar een voorbeeld van. Wij zijn nu gewoon aan het kijken wie de grootste narcist van Nederland is.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Özcan Akyol hekelt Frits Wester: 'Infantiele actie' (video)

Frits Wester vroeg gisteren aan vicepremier Sigrid Kaag of ze haar haar wilde afknippen. Dat deed ze niet en Özcan Akyol snapt dat wel. 'Ik vond het een infantiele actie van Frits. (...) We hebben in Nederland de neiging op de polonaise te gaan lopen, en dit is daar een voorbeeld van. Wij zijn nu gewoon aan het kijken wie de grootste narcist van Nederland is.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's