Steenrijk, Straatarm: Daphne in tranen door situatie van arm gezin

Steenrijk, Straatarm: Daphne in tranen door situatie van arm gezin

Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 13 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Vanavond was er een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op.

Lees verder onder de video.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Daphne in tranen door situatie van arm gezin Hieronder zie je een fragment uit Steenrijk, Straatarm van woensdag 13 oktober. Je kan de hele uitzending van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Vanavond was er een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Zoals vaker, leverde dat ook deze week confronterende momenten op. Lees verder onder de video. TranenZoals vaker in Steenrijk, Straatarm, hoorden we vanavond een schrijnend verhaal van een gezin met weinig geld. Zo weinig geld zelfs, dat gezinsleden niet volledig thuis kunnen wonen. De rijkere Daphne, die met haar man een week ruilt met een arm gezin, is diep onder de indruk: "Dat is gewoon echt heel verdrietig." Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tranen
Zoals vaker in Steenrijk, Straatarm, hoorden we vanavond een schrijnend verhaal van een gezin met weinig geld. Zo weinig geld zelfs, dat gezinsleden niet volledig thuis kunnen wonen. De rijkere Daphne, die met haar man een week ruilt met een arm gezin, is diep onder de indruk: "Dat is gewoon echt heel verdrietig."

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Daphne in tranen door situatie van arm gezin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV