Een Jaar Van Je Leven: Marciano vertelt over zijn heftige hartproblemen

Een Jaar Van Je Leven: Marciano vertelt over zijn heftige hartproblemen

Maandag 10 oktober 2022 om 17:16

In Een Jaar Van Je Leven vertelt Marciano een persoonlijk en heftig verhaal. De deelnemer, die strijdt om 1 miljoen euro, ging naar het ziekenhuis omdat hij dacht dat hij bronchitis had. Maar uit onderzoek bleek dat hij kampte met zware hartproblemen. “Een gezond hart heeft een pompfunctie van 60 procent. Maar de mijne die zat, toen ik in het ziekenhuis kwam, op 10 procent nog.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Marciano vertelt over zijn heftige hartproblemen In Een Jaar Van Je Leven vertelt Marciano een persoonlijk en heftig verhaal. De deelnemer, die strijdt om 1 miljoen euro, ging naar het ziekenhuis omdat hij dacht dat hij bronchitis had. Maar uit onderzoek bleek dat hij kampte met zware hartproblemen. “Een gezond hart heeft een pompfunctie van 60 procent. Maar de mijne die zat, toen ik in het ziekenhuis kwam, op 10 procent nog.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Nadir en Wendy zoenen erop los in Een Jaar Van Je Leven: ‘Fuck Zoë’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Jeffrey Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's