Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Jeffrey

Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Jeffrey

Maandag 10 oktober 2022 om 12:56

Moraima was dit weekend duidelijk niet met haar beste been uit best gestapt en kreeg het flink aan de stok met Jeffrey, die haar vroeg haar stem niet te verheffen. Maar dan kent hij Moraima nog niet: 'Dat bepaal ik zelf. Dat bepaal ik zelf.'

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: heftige ruzie Moraima en Jeffrey Moraima was dit weekend duidelijk niet met haar beste been uit best gestapt en kreeg het flink aan de stok met Jeffrey, die haar vroeg haar stem niet te verheffen. Maar dan kent hij Moraima nog niet: 'Dat bepaal ik zelf. Dat bepaal ik zelf.' Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Knallende ruzie Madeleine en Wendy in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik vertrouw jou niet’ Bekijk deze video » Nadir en Wendy zoenen erop los in Een Jaar Van Je Leven: ‘Fuck Zoë’ Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's