Bart Vriends in Khalid & Sophie over tweets Iker Casillas: 'Bijzonder matig grapje'

Bart Vriends in Khalid & Sophie over tweets Iker Casillas: 'Bijzonder matig grapje'

Monday 10 October 2022 om 19:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bart Vriends in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over tweets Iker Casillas: 'Bijzonder matig grapje' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Iker Casillas, voormalig voetbalkeeper, leek afgelopen weekend uit de kast te komen. Op zijn Twitter-pagina verscheen: 'Ik hoop dat je me respecteert, ik ben homo.' Het bleek allemaal een grap te zijn, en Casillas meldde dat hij gehackt zou zijn. In Khalid & Sophie zegt Sparta-speler Bart Vriends: 'Ik veerde op eerlijk gezegd toen ik het las. Als een topspeler uit de kast komt, zou dat een paraplu kunnen zijn voor andere mensen die nog in de kast zitten. (...) Maar dit was een heel matig grapje.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bart Vriends in Khalid & Sophie over tweets Iker Casillas: 'Bijzonder matig grapje'

Iker Casillas, voormalig voetbalkeeper, leek afgelopen weekend uit de kast te komen. Op zijn Twitter-pagina verscheen: 'Ik hoop dat je me respecteert, ik ben homo.' Het bleek allemaal een grap te zijn, en Casillas meldde dat hij gehackt zou zijn. In Khalid & Sophie zegt Sparta-speler Bart Vriends: 'Ik veerde op eerlijk gezegd toen ik het las. Als een topspeler uit de kast komt, zou dat een paraplu kunnen zijn voor andere mensen die nog in de kast zitten. (...) Maar dit was een heel matig grapje.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's