Wim Kieft in Veronica Offside over tweet Casillas: 'Eersteklas domoor!' (video)

Wim Kieft in Veronica Offside over tweet Casillas: 'Eersteklas domoor!' (video)

Maandag 10 oktober 2022 om 21:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Kieft in <em>Veronica Offside</em> over tweet Casillas: 'Eersteklas domoor!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Volgens Wim Kieft is Iker Casillas een 'eersteklas domoor.' (...) 'Dit is totaal geen voetbalhumor. Afgelopen weekend verscheen er op de Twitterpagina van de oud-keeper dat hij uit de kast kwam. Dit bleek een grap te zijn, maar Casillas zelf zei dat hij gehackt was. ' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Volgens Wim Kieft is Iker Casillas een 'eersteklas domoor.' (...) 'Dit is totaal geen voetbalhumor. Afgelopen weekend verscheen er op de Twitterpagina van de oud-keeper dat hij uit de kast kwam. Dit bleek een grap te zijn, maar Casillas zelf zei dat hij gehackt was. '

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's