Mart de Kruif in Op1: 'Poetin probeert vluchtelingenstroom op gang te brengen' (video)

Mart de Kruif in Op1: 'Poetin probeert vluchtelingenstroom op gang te brengen' (video)

Maandag 10 oktober 2022 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Mart de Kruif in <em>Op1</em>: 'Poetin probeert vluchtelingenstroom op gang te brengen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vladimir Poetin heeft vandaag gezegd dat de Russische raketaanvallen van maandag een vergelding zijn voor een Oekraïense 'terroristische aanval' op een verkeersbrug. Hij zei dat het Kremlin altijd een hard antwoord heeft op terroristische acties tegen Rusland. In Op1 was Mart de Kruif te gast. De voormalig militair stelde: 'Als de aanslagen op de energienetwerken doorgaan, komen er mogelijk vluchtelingenstromen op gang en zo probeert Poetin de steun aan Oekraïne af te brokkelen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mart de Kruif in Op1: 'Poetin probeert vluchtelingenstroom op gang te brengen' (video)

Vladimir Poetin heeft vandaag gezegd dat de Russische raketaanvallen van maandag een vergelding zijn voor een Oekraïense 'terroristische aanval' op een verkeersbrug. Hij zei dat het Kremlin altijd een hard antwoord heeft op terroristische acties tegen Rusland. In Op1 was Mart de Kruif te gast. De voormalig militair stelde: 'Als de aanslagen op de energienetwerken doorgaan, komen er mogelijk vluchtelingenstromen op gang en zo probeert Poetin de steun aan Oekraïne af te brokkelen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's