Opsporing Verzocht: heftige beelden in Rotterdam van scooterduo dat voetgangers mishandelt

Opsporing Verzocht: heftige beelden in Rotterdam van scooterduo dat voetgangers mishandelt

Dinsdag 11 oktober 2022 om 22:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: heftige beelden in <em>Rotterdam</em> van scooterduo dat voetgangers mishandelt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 oktober terugkijken. Op 11 juni in Rotterdam reden twee jongens met hun scooter over de stoep en wensten daar geen commentaar op. Toen ze dat toch kregen, sloegen ze een van de slachtoffers onder meer een gebroken kaak. Opsporing Verzocht verzoekt mensen die deze daders herkennen naar voren te komen. Dit kan te allen tijde anoniem benadrukt presentatrice Anniko van Santen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: heftige beelden in Rotterdam van scooterduo dat voetgangers mishandelt

Op 11 juni in Rotterdam reden twee jongens met hun scooter over de stoep en wensten daar geen commentaar op. Toen ze dat toch kregen, sloegen ze een van de slachtoffers onder meer een gebroken kaak. Opsporing Verzocht verzoekt mensen die deze daders herkennen naar voren te komen. Dit kan te allen tijde anoniem benadrukt presentatrice Anniko van Santen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's