Jinek: Chef'Special-fan Delayla kwam uit de kast tijdens concert

Jinek: Chef'Special-fan Delayla kwam uit de kast tijdens concert

Woensdag 12 oktober 2022 om 09:06

Het was maandag Coming Out-day en dat was voor Roelof Hemmen een uitstekende reden om bij Jinek een video te laten zien van het moment dat Chef'Special-megafan Delayla, tijdens een optreden van haar favoriete band, uit de kast kwam.

'Doodeng'
Naast de bandleden was ook zij aanwezig in de studio. Hoe kijkt ze terug op dat moment? 'Ik vond het doodeng. Maar toen het er eenmaal uit was... het was echt een hele ontlading.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Chef'Special-fan <em>Delayla</em> kwam uit de kast tijdens concert Het was maandag Coming Out-day en dat was voor Roelof Hemmen een uitstekende reden om bij Jinek een video te laten zien van het moment dat Chef'Special-megafan Delayla, tijdens een optreden van haar favoriete band, uit de kast kwam. 'Doodeng'Naast de bandleden was ook zij aanwezig in de studio. Hoe kijkt ze terug op dat moment? 'Ik vond het doodeng. Maar toen het er eenmaal uit was... het was echt een hele ontlading.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Chef'Special-fan Delayla kwam uit de kast tijdens concert

Actuele video's

Meer actuele video's