Arne Slot over druk programma Feyenoord: 'Er worden te veel wedstrijden gespeeld'

Arne Slot over druk programma Feyenoord: 'Er worden te veel wedstrijden gespeeld'

Woensdag 12 oktober 2022 om 19:05

Arne Slot over druk programma <em>Feyenoord</em>: 'Er worden te veel wedstrijden gespeeld' Feyenoord-trainer Arne Slot blikte woendag vooruit op het drukke speelschema van zijn ploeg. Afgelopen weekend klopten de Rotterdammers FC Twente knap in eigen huis, en donderdag staat er een belangrijke Europa League-wedstrijd op het programma tegen FC Midtjylland. Vorige week werd eindigde het uitduel in 2-2. Volgens Slot is het allemaal wel erg druk en moet zijn ploeg alles op alles zetten om donderdag een overwinning te boeken in de Kuip. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Samenvatting Feyenoord - FC Twente (Eredivisie) Bekijk deze video » Danny Buijs in Veronica Offside over Feyenoord ambities: "Het is geen obsessie" Bekijk deze video »
Tech :

Feyenoord-trainer Arne Slot blikte woendag vooruit op het drukke speelschema van zijn ploeg. Afgelopen weekend klopten de Rotterdammers FC Twente knap in eigen huis, en donderdag staat er een belangrijke Europa League-wedstrijd op het programma tegen FC Midtjylland. Vorige week werd eindigde het uitduel in 2-2. Volgens Slot is het allemaal wel erg druk en moet zijn ploeg alles op alles zetten om donderdag een overwinning te boeken in de Kuip.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's