Danny Buijs in Veronica Offside over Feyenoord ambities: "Het is geen obsessie"

Danny Buijs in Veronica Offside over Feyenoord ambities: "Het is geen obsessie"

Vrijdag 7 oktober 2022 om 21:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Danny Buijs</em> in <em>Veronica Offside</em> over Feyenoord ambities: &quot;Het is geen obsessie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Danny Buijs is momenteel trainer van het Belgische KV Mechelen, maar vertelt in Veronica Offiside over zijn toekomstplannen. De trainer heeft namelijk een voorliefde voor zijn oude ploeg Feyenoord: "Toen ik profvoetballer was, speelde ik als supporter. Dat is nu een stuk minder geworden, het is geen obsessie." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Danny Buijs is momenteel trainer van het Belgische KV Mechelen, maar vertelt in Veronica Offiside over zijn toekomstplannen. De trainer heeft namelijk een voorliefde voor zijn oude ploeg Feyenoord: "Toen ik profvoetballer was, speelde ik als supporter. Dat is nu een stuk minder geworden, het is geen obsessie."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's