RTL Boulevard gemist? De koning grapt en grolt erop los in Zweden (video)

RTL Boulevard gemist? De koning grapt en grolt erop los in Zweden (video)

Woensdag 12 oktober 2022 om 20:16

<em>RTL Boulevard</em> gemist? De koning grapt en grolt erop los in Zweden (video) Ons koninklijk paar moest vanmorgen al vroeg aan de bak op de tweede dag van het staatsbezoek in Zweden. Want ja, zo'n uitje is er niet alleen voor het ceremonieel, er moet ook handel worden bedreven. Voorlopig hoogtepunt van het driedaags bezoek aan Stockholm is het staatsbanket gisteravond op het paleis. En onze royals vermaken zich opperbest. In RTL Boulevard zag je woensdagavond dat Koning Willem-Alexander wel van een beetje humor houdt. De special NOS Koningspaar in Zweden is donderdag 13 oktober om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard gemist? De koning grapt en grolt erop los in Zweden (video)

Ons koninklijk paar moest vanmorgen al vroeg aan de bak op de tweede dag van het staatsbezoek in Zweden. Want ja, zo'n uitje is er niet alleen voor het ceremonieel, er moet ook handel worden bedreven. Voorlopig hoogtepunt van het driedaags bezoek aan Stockholm is het staatsbanket gisteravond op het paleis. En onze royals vermaken zich opperbest. In RTL Boulevard zag je woensdagavond dat Koning Willem-Alexander wel van een beetje humor houdt.

De special NOS Koningspaar in Zweden is donderdag 13 oktober om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's