Johan Derksen heeft advies voor prinses Amalia: 'Zuipen en feesten in studententijd!'

Johan Derksen heeft advies voor prinses Amalia: 'Zuipen en feesten in studententijd!'

Donderdag 13 oktober 2022 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> heeft advies voor <em>prinses Amalia</em>: 'Zuipen en feesten in studententijd!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het koningshuis is een geliefd onderwerp in Vandaag Inside. De heren zijn kritisch op de vijftig miljoen euro die koning Willem-Alexander en co jaarlijks ontvangen voor een 'vreselijk leven', zoals Wim Kieft het omschrijft. Ook Johan Derksen vindt dat prinses Amalia gewoon lekker los moet kunnen gaan in haar studententijd in Amsterdam: "Zuipen en feesten!" Wilfred Genee vraagt zich af of Derksen misschien nog iets anders wilde zeggen - hem kennende zal dat zeker met geslachtsgemeenschap te maken hebben - maar dat lacht de analist weg. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het koningshuis is een geliefd onderwerp in Vandaag Inside. De heren zijn kritisch op de vijftig miljoen euro die koning Willem-Alexander en co jaarlijks ontvangen voor een 'vreselijk leven', zoals Wim Kieft het omschrijft. Ook Johan Derksen vindt dat prinses Amalia gewoon lekker los moet kunnen gaan in haar studententijd in Amsterdam: "Zuipen en feesten!" Wilfred Genee vraagt zich af of Derksen misschien nog iets anders wilde zeggen - hem kennende zal dat zeker met geslachtsgemeenschap te maken hebben - maar dat lacht de analist weg.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's