Derk Bolt ook door Evert Santegoeds snoeihard aangepakt: 'Pijnlijke televisie'

Derk Bolt ook door Evert Santegoeds snoeihard aangepakt: 'Pijnlijke televisie'

<em>Derk Bolt</em> ook door Evert Santegoeds snoeihard aangepakt: 'Pijnlijke televisie' Spoorloos-icoon Derk Bolt werd woensdag door Khalid Kasem behoorlijk in de verdediging gedrongen bij Khalid & Sophie. Bolt hoopte zich te kunnen verantwoorden voor de schokkende blunders in zijn programma - de verkeerde families zouden aan elkaar gekoppeld zijn - maar het leverde, in de woorden van Evert Santegoeds, 'pijnlijke televisie' op. "De meeste vragen had hij onderweg naar de studio zelf ook kunnen bedenken," aldus Santegoeds. De affaire blijkt al drie jaar te bestaan; Bolt is al een flinke tijd op de hoogte van de blunders in zijn programma. "De rel wordt groter dan noodzakelijk is," vindt Santegoeds. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Angela de Jong haalt uit naar Derk Bolt: 'Iets volwassener reactie verwacht' Bekijk deze video » Derk Bolt afgebrand om reactie op rel Spoorloos in Jinek: ‘Superdom!’ Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 October 2022 om 13:05

Spoorloos-icoon Derk Bolt werd woensdag door Khalid Kasem behoorlijk in de verdediging gedrongen bij Khalid & Sophie. Bolt hoopte zich te kunnen verantwoorden voor de schokkende blunders in zijn programma - de verkeerde families zouden aan elkaar gekoppeld zijn - maar het leverde, in de woorden van Evert Santegoeds, 'pijnlijke televisie' op. "De meeste vragen had hij onderweg naar de studio zelf ook kunnen bedenken," aldus Santegoeds. De affaire blijkt al drie jaar te bestaan; Bolt is al een flinke tijd op de hoogte van de blunders in zijn programma. "De rel wordt groter dan noodzakelijk is," vindt Santegoeds.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's