Angela de Jong haalt uit naar Derk Bolt: 'Iets volwassener reactie verwacht'

Angela de Jong haalt uit naar Derk Bolt: 'Iets volwassener reactie verwacht'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> haalt uit naar <em>Derk Bolt</em>: 'Iets volwassener reactie verwacht' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Spoorloos-boegbeeld Derk Bolt zat woensdag bij Khalid & Sophie om te reageren op de schokkende onthullingen van Kees van der Spek. Het blijkt namelijk dat Spoorloos in meerdere gevallen verkeerde familieleden aan elkaar heeft gekoppeld. Angela de Jong haalde 's avonds in Op1 uit naar Bolt: "Ik had verwacht dat Derk Bolt daar iets volwassener op reageerde dan hij vanavond bij Khalid & Sophie deed." Ook ziet De Jong dat Spoorloos voor het eerst in het dertigjarig bestaan serieuze tegenwind heeft; slagen ze erin hier integer mee om te gaan? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong haalt uit naar Derk Bolt: 'Iets volwassener reactie verwacht'

Spoorloos-boegbeeld Derk Bolt zat woensdag bij Khalid & Sophie om te reageren op de schokkende onthullingen van Kees van der Spek. Het blijkt namelijk dat Spoorloos in meerdere gevallen verkeerde familieleden aan elkaar heeft gekoppeld. Angela de Jong haalde 's avonds in Op1 uit naar Bolt: "Ik had verwacht dat Derk Bolt daar iets volwassener op reageerde dan hij vanavond bij Khalid & Sophie deed." Ook ziet De Jong dat Spoorloos voor het eerst in het dertigjarig bestaan serieuze tegenwind heeft; slagen ze erin hier integer mee om te gaan?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV