Derk Bolt afgebrand om reactie op rel Spoorloos in Jinek: ‘Superdom!’

Derk Bolt afgebrand om reactie op rel Spoorloos in Jinek: ‘Superdom!’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Het programma Spoorloos is in opspraak geraakt vanwege 'fixer' Edwin Vela. Kees van der Spek heeft aangetoond dat een aantal adoptiekinderen zijn herenigd met verkeerde familieleden. Deze rel wordt besproken bij Jinek, en over de reactie van Derk Bolt bij Khalid & Sophie hebben Joost Vullings en Nynke de Jong weinig goeds te melden. Volgens De Jong had hij na een minuut moeten stoppen met praten. Hij trok de beerput die er nog niet was open en ze noemt zijn reactie ‘superdom’.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Derk Bolt afgebrand om reactie op rel <em>Spoorloos</em> in <em>Jinek</em>: ‘Superdom!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het programma Spoorloos is in opspraak geraakt vanwege 'fixer' Edwin Vela. Kees van der Spek heeft aangetoond dat een aantal adoptiekinderen zijn herenigd met verkeerde familieleden. Deze rel wordt besproken bij Jinek, en over de reactie van Derk Bolt bij Khalid & Sophie hebben Joost Vullings en Nynke de Jong weinig goeds te melden. Volgens De Jong had hij na een minuut moeten stoppen met praten. Hij trok de beerput die er nog niet was open en ze noemt zijn reactie ‘superdom’. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Derk Bolt afgebrand om reactie op rel Spoorloos in Jinek: ‘Superdom!’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV