Jinek: Annemarie laat zware schade in woning zien na aardbeving in Groningen

Jinek: Annemarie laat zware schade in woning zien na aardbeving in Groningen

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Annemarie is te gast in Jinek, ze laat hierin haar woning zien. Deze is namelijk zwaar beschadigd door een aardbeving in Wirdum in Groningen. Na deze aardbeving zijn meer dan duizend schademeldingen binnengekomen en veel mensen in Groningen zijn wanhopig. Het is de grote vraag of er ooit nog een oplossing komt voor hun problemen…

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Annemarie laat zware schade in woning zien na aardbeving in Groningen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Annemarie is te gast in Jinek, ze laat hierin haar woning zien. Deze is namelijk zwaar beschadigd door een aardbeving in Wirdum in Groningen. Na deze aardbeving zijn meer dan duizend schademeldingen binnengekomen en veel mensen in Groningen zijn wanhopig. Het is de grote vraag of er ooit nog een oplossing komt voor hun problemen… Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Annemarie laat zware schade in woning zien na aardbeving in Groningen

Actuele video's

Meer actuele video's