The Bastard Son & The Devil Himself vanaf 28 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

The Bastard Son & The Devil Himself vanaf 28 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Donderdag 13 oktober 2022 om 14:53

Vanaf 28 oktober kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie The Bastard Son & The Devil Himself. Het verhaal draait om de 16-jarige Nathan, de onwettige zoon van de meest gevreesde heks van de wereld. Uit angst dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden, wordt Nathan zijn hele jeugd lang in de gaten gehouden. Terwijl de grenzen tussen 'goed' en 'slecht' vervagen, ontdekt hij steeds meer wie hij werkelijk is. Deze serie is gebaseerd op de boeken Half Bad van Sally Green.

The Bastard Son & The Devil Himself is vanaf 28 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Bastard Son & The Devil Himself bekijken.

<em>The Bastard Son &amp; The Devil Himself</em> vanaf 28 oktober bij Netflix: bekijk de trailer Vanaf 28 oktober kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie The Bastard Son & The Devil Himself. Het verhaal draait om de 16-jarige Nathan, de onwettige zoon van de meest gevreesde heks van de wereld. Uit angst dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden, wordt Nathan zijn hele jeugd lang in de gaten gehouden. Terwijl de grenzen tussen 'goed' en 'slecht' vervagen, ontdekt hij steeds meer wie hij werkelijk is. Deze serie is gebaseerd op de boeken Half Bad van Sally Green. The Bastard Son & The Devil Himself is vanaf 28 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Bastard Son & The Devil Himself bekijken. Bekijk de trailer van Dubai Bling: vanaf 27 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The School for Good & Evil: vanaf 19 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
The Bastard Son & The Devil Himself vanaf 28 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's