Bizarre beelden: kamelen wandelen rond in Zaandam

Bizarre beelden: kamelen wandelen rond in Zaandam

Donderdag 13 oktober 2022 om 15:15

In Zaandam keek men gek op toen ineens door de straten een kudde kamelen rondliep. Maurits (21) was woensdagavond op straat en legde het tafereel vast op camera: "Ik maak geen grap... Space ik of... wat?", zegt hij tijdens de opname. Bekijk de video hieronder.

Hek van circus geopend
Het filmpje plaatste hij op TikTok en ging daarna snel viral. De kamelen bleken afkomstig te zijn van Circus Renz, dat dit weekend meerdere shows geeft. Bernard Renz, directeur van het circus, bevestigt dat het inderdaad om hun kamelen ging. "Er waren hangjongeren rondom het terrein woensdagavond. Die hebben waarschijnlijk het hek geopend, waarna de kamelen zijn gaan lopen. Maar gelukkig hadden we ze al snel weer te pakken en zijn ze nu weer veilig bij ons terug."

Bekijk de Hart van Nederland-video met de kamelen hieronder.

Bizarre beelden: kamelen wandelen rond in <em>Zaandam</em> In Zaandam keek men gek op toen ineens door de straten een kudde kamelen rondliep. Maurits (21) was woensdagavond op straat en legde het tafereel vast op camera: "Ik maak geen grap... Space ik of... wat?", zegt hij tijdens de opname. Bekijk de video hieronder. Hek van circus geopendHet filmpje plaatste hij op TikTok en ging daarna snel viral. De kamelen bleken afkomstig te zijn van Circus Renz, dat dit weekend meerdere shows geeft. Bernard Renz, directeur van het circus, bevestigt dat het inderdaad om hun kamelen ging. "Er waren hangjongeren rondom het terrein woensdagavond. Die hebben waarschijnlijk het hek geopend, waarna de kamelen zijn gaan lopen. Maar gelukkig hadden we ze al snel weer te pakken en zijn ze nu weer veilig bij ons terug." Bekijk de Hart van Nederland-video met de kamelen hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid Bekijk deze video » Vriendin en ouders Carlo Heuvelman in rechtbank: ‘We willen antwoorden’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's