RTL Nieuws: Rutte kan Shell-memo niet terugvinden: "Het grote geheim van deze enquête" (video)

RTL Nieuws: Rutte kan Shell-memo niet terugvinden: "Het grote geheim van deze enquête" (video)

Donderdag 13 oktober 2022 om 18:52

Vandaag is premier Mark Rutte aan de beurt in de verhoren van de parlementaire enquêtecommissie over de aardgaswinning in Groningen, deze door aardbevingen geteisterde provincie. De kwestie van het vertrouwelijke Shell-memo komt aan bod. Peter Kwint (SP) zegt dat boven dat memo staat dat het alleen voor de premier bedoeld is. Wat Rutte betreft: "Dit is het grote geheim van deze enquête!" En vervolgt stellig: "We kunnen dat memo niet terugvinden. We hebben alle archieven omgedraaid."

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>RTL Nieuws</em>: <em>Rutte</em> kan <em>Shell</em>-memo niet terugvinden: &quot;Het grote geheim van deze enquête&quot; (video) Vandaag is premier Mark Rutte aan de beurt in de verhoren van de parlementaire enquêtecommissie over de aardgaswinning in Groningen, deze door aardbevingen geteisterde provincie. De kwestie van het vertrouwelijke Shell-memo komt aan bod. Peter Kwint (SP) zegt dat boven dat memo staat dat het alleen voor de premier bedoeld is. Wat Rutte betreft: "Dit is het grote geheim van deze enquête!" En vervolgt stellig: "We kunnen dat memo niet terugvinden. We hebben alle archieven omgedraaid." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook René Paas in Op1 over aardbeving Wirdum: 'Top tien zwaarste bevingen in Groningen' Bekijk deze video » Jinek: slachtoffers aardbevingen Groningen wachten nog steeds op oplossing Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: Rutte kan Shell-memo niet terugvinden: "Het grote geheim van deze enquête" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's