Khalid & Sophie gemist? Rechtzaak tegen drie nieuwe verdachten van de moord op Peter R de Vries

Khalid & Sophie gemist? Rechtzaak tegen drie nieuwe verdachten van de moord op Peter R de Vries

Donderdag 13 oktober 2022 om 20:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Rechtzaak tegen drie nieuwe verdachten van de moord op <em>Peter R de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag stonden drie nieuwe verdachten terecht voor de moord op Peter R. de Vries. Jan Meeus, misdaadverslaggever bij NRC Handelsblad was aanwezig bij de zitting en vertelt bij Khalid & Sophie dat Krystian M. de belangrijkste verdachte is. Volgens Meeus is Krystian een 27 jarige Pool die rond z'n 16e naar Nederland is gekomen. Het is onduidelijk waarom hij de criminaliteit in is gegaan. Ergens in 2017 is hij beland in de categorie 'hele zware misdaad'. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Rechtzaak tegen drie nieuwe verdachten van de moord op Peter R de Vries

Vandaag stonden drie nieuwe verdachten terecht voor de moord op Peter R. de Vries. Jan Meeus, misdaadverslaggever bij NRC Handelsblad was aanwezig bij de zitting en vertelt bij Khalid & Sophie dat Krystian M. de belangrijkste verdachte is. Volgens Meeus is Krystian een 27 jarige Pool die rond z'n 16e naar Nederland is gekomen. Het is onduidelijk waarom hij de criminaliteit in is gegaan. Ergens in 2017 is hij beland in de categorie 'hele zware misdaad'.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's