Video: Vrouw en kinderen te water in Kampen, een kind gereanimeerd

Video: Vrouw en kinderen te water in Kampen, een kind gereanimeerd

Donderdag 13 oktober 2022 om 22:41

Video: Vrouw en kinderen te water in <em>Kampen</em>, een <em>kind gereanimeerd</em> Een vrouw en twee kinderen zijn donderdagmiddag door nog onbekende oorzaak te water geraakt aan de Loswal in Kampen. Een van de kinderen moest gereanimeerd worden. Een derde kind wist op de kant te blijven. De politie doet verder onderzoek, het lijkt in ieder geval niet zo dat de vrouw met auto en al te water raakte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Honderden mensen op Malieveld demonstreren tegen Iraans regime Bekijk deze video » Hart van Nederland: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrouw en twee kinderen zijn donderdagmiddag door nog onbekende oorzaak te water geraakt aan de Loswal in Kampen. Een van de kinderen moest gereanimeerd worden. Een derde kind wist op de kant te blijven. De politie doet verder onderzoek, het lijkt in ieder geval niet zo dat de vrouw met auto en al te water raakte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's