Laatste muzieknieuws in HLF8: van nieuw album Queen tot biografie Mel C. (Spice Girls)

Laatste muzieknieuws in HLF8: van nieuw album Queen tot biografie Mel C. (Spice Girls)

Donderdag 13 oktober 2022 om 21:03

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het is donderdag en dan gaat het in HLF8 over muziek. Diggy Dex is in de studio om over zijn nieuwe album te praten. Er is nieuws van Mel C. (Spice Girls), zij doet een boekje open over de keerzijde van succes. En het nieuwe album van the Red Hot Chili Peppers wordt besproken. Maar om te beginnen, eerst een fragment van het nieuwe album van Queen. Vandaag bracht de legendarische band sinds acht jaar weer nieuwe muziek uit waarbij de stem van Freddie Mercury te horen is.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Laatste muzieknieuws in <em>HLF8</em>: van nieuw album <em>Queen</em> tot biografie Mel C. (<em>Spice Girls</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het is donderdag en dan gaat het in HLF8 over muziek. Diggy Dex is in de studio om over zijn nieuwe album te praten. Er is nieuws van Mel C. (Spice Girls), zij doet een boekje open over de keerzijde van succes. En het nieuwe album van the Red Hot Chili Peppers wordt besproken. Maar om te beginnen, eerst een fragment van het nieuwe album van Queen. Vandaag bracht de legendarische band sinds acht jaar weer nieuwe muziek uit waarbij de stem van Freddie Mercury te horen is. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's