Zien: Ben van der Burg shockeert kijkers Vandaag Inside met 'prachtige neusgaten'

Zien: Ben van der Burg shockeert kijkers Vandaag Inside met 'prachtige neusgaten'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Ben van der Burg</em> shockeert kijkers <em>Vandaag Inside</em> met 'prachtige neusgaten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De immer enthousiaste Ben van der Burg zat donderdag weer aan de bar in Vandaag Inside. Hij ontdekte dat er een camera vlak naast hem opgesteld staat in een gecamoufleerde positie. Het lijkt Wilfred Genee wel leuk als Van der Burg even met zijn hoofd voor de camera gaat hangen, maar daarmee shockeert hij de kijkers behoorlijk. Johan Derksen kan het juist wél waarderen: "Prachtige neusgaten!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De immer enthousiaste Ben van der Burg zat donderdag weer aan de bar in Vandaag Inside. Hij ontdekte dat er een camera vlak naast hem opgesteld staat in een gecamoufleerde positie. Het lijkt Wilfred Genee wel leuk als Van der Burg even met zijn hoofd voor de camera gaat hangen, maar daarmee shockeert hij de kijkers behoorlijk. Johan Derksen kan het juist wél waarderen: "Prachtige neusgaten!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's